Opening 3 en 4 maart 2018
Info en werkwijze
Onze troeven
Onze persoonlijke aanpak
Onze checklist

Eén adres voor uw geboortelijst, geboortekaart en doopsuiker

Welkom bij Mimi Baby Dessel!

Mimi Baby Sweet Home staat voor een multibrand showroom-shop waar je als klant thuis bent. Je wordt er vriendelijk en professioneel ontvangen in een prachtige showroom in een oase van rust. Elke klant wordt persoonlijk begeleid en geadviseerd.

Wij staan (toekomstige) ouders bij om hun geboortelijst samen te stellen en dit gratis thuis te laten leveren en installeren. Wij bieden de beste babymerken aan, met een assortiment van meer dan 16 000 verschillende producten. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor geboortekaartjes en doopsuiker. 

Wij hebben achteraan de winkel een eigen parking  waarvan je gratis gebruik mag maken tijdens je bezoek. 

In mijn Mimi Baby winkel Dessel wordt 3 en 4 maart een openingsweekend gehouden met leuke feestkortingen, bubbels voor groot & klein en veel lekkers. Als je al een kleine spruit hebt is er een gratis fotoshoot, je dreumes zal al de aandacht van Lien met de camera geweldig vinden. 

In mijn Mimi Baby winkel bouw ik tijdens het opendeurweekend graag een feestje, en daarbij worden jullie flink in de watten gelegd. Een glaasje bubbels voor groot & klein, gerstesap voor de dorstige aanstaande vaders, veel lekkers en een leuke herinnering om mee naar huis te nemen zijn de vaste ingrediënten voor een geslaagd festijn. Fotografie Lien verzorgd tijdens dit weekend een gratis fotoshoot van jullie lieve spruitjes, en jullie krijgen het mooiste exemplaar kado van ons via de Facebookpagina's van Mimi Baby Dessel en Fotografie Lien. 

Voel jij je al thuis en op je gemak bij het Mimi Baby concept, dan kan je bij mij je geboortelijst leggen. Het enige wat je zelf moet doen is een afspraak maken. Dit mag ook ‘s avonds of in de weekenden. Ik help jullie graag met het samenstellen van jullie baby-uitzet, perfect op maat van jullie kindje, en bij het afsluiten van jullie lijst mogen jullie rekenen op een leuke waardebon van 10% van het totaalbedrag van jullie geboortelijst (vanaf een waarde van € 1500). Kom dus gezellig eens langs in mijn winkel in Dessel!!!

Tot binnenkort!